Service en veiligheid is voor ons bij Fantasy Forts enorm belangrijk. Lees hier de belangrijkste informatie over Service, Veiligheid en Support.

Service

Fantasy Forts is een uniek en origineel product dat in Nederland wordt geproduceerd. Het gebruikte karton is FSC gecertificeerd en het inpakwerk wordt gedaan in een sociale werkvoorziening. Ons team werkt er hard aan om een mooi product aan u te leveren. Mocht er iets toch niet naar uw zin zijn, neemt u dan contact op met ons.

Veiligheid en disclaimer

Fantasy Forts zijn niet geschikt voor kinderen van 0-2 jaar. Wanneer dit product voor het eerst wordt gebruikt, moet een volwassene het kind of de kinderen instrueren hoe ze een constructie op de juiste manier moeten monteren en demonteren. Omdat Fantasy Forts een papieren product is, zijn er risico’s op kleine snijwondjes (‘paper-cuts’). Wees voorzichtig met de randen en gebruik de panelen in geen geval voor iets anders dan het bouwen van een hutje. Gebruik dit speelgoed niet om andere mensen, dieren of andere persoonlijke eigendommen te schaden.

Hoewel duurzaamheid en veiligheid voorop staan ​​bij het ontwerp van ons product, worden Fantasy Forts gebruikt door jonge kinderen met een onvolwassen beoordelingsvermogen en zijn ze niet bedoeld voor gebruik zonder toezicht. De koper aanvaardt alle risico’s van letsel of toepasbaarheid op een bepaald gebruik. Fantasy Forts aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade in welke hoedanigheid dan ook onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten.

Support

Hulp nodig bij het vouwen van de verbindingsstukken? Bekijk de video.

Meer vragen of onduidelijkheden omtrent de Service en veiligheid van Fantasy Forts? Neem dan contact met ons op!

Mail ons